Reservering portretshoot

Portret fotografie

Laat ook een mooie portret fotoreportage van jezelf of familie/vrienden/kinderen maken. 
De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur en dan maak ik 15 – 25 geselecteerde foto’s. Deze foto’s worden allemaal digitaal bewerkt en binnen 1-2 weken kun je de foto’s bekijken in je eigen online fotogalerij. Hiervoor krijg je een persoonlijk wachtwoord.

Helaas ben ik niet meer in het bezit van een studio aan huis, maar met mijn mobiele studio kan ik gewoon bij je thuis de mooiste foto’s maken, alsof je in de studio bent geweest! 

Fotoshoot € 120,-

Hierbij zit inbegrepen:

  • Mijn tijd en creativiteit tijdens de fotoshoot, welke ongeveer 1 uur zal duren bij je thuis of op locatie
  • 3 tot 4 uurselecteren en individueel nabewerken van de foto’s
  • 1 fotoafdruk van 30 x 40 cm (mat of gloss)
  • Privé online fotogalerij met om evt. te delen met familie & vrienden (2 maanden online), waar je de foto’s op je gemak kunt bekijken en bestellen

Reiskosten zijn incl. binnen een straal van 15 km van postcode 7905. Daarbuiten 0,35 cent per km.

Via de online fotogalerij kunt u ook de foto’s laten afdrukken op diverse materialen. Vanuit hier kunt u uw nabestelling betalen en gewoon bij u thuis laten bezorgen. Het afdrukken gebeurt in een professioneel vaklab. U bent dus verzekerd van een zeer goede kwaliteit! 

Niet standaard formaten kunnen altijd op aanvraag besteld worden.

De kosten voor de fotoshoot en eventuele reiskosten moeten vooraf worden voldaan of op de dag zelf (pinnen is mogelijk)

Mocht u nog vragen hebben of wilt u een fotoshoot boeken, stuur een mail naar mail@wfb-fotografie.nl, via whatsApp 06-31519547 of via mijn contactformulier op deze website. Uiteraard kan ik een fotosessie ook geheel op maat voor u maken.

Ik plaats sommige foto’s op mijn website en/of Instagram. Mocht dit een probleem zijn, geef je dit duidelijk aan bij de boeking.