Bepalingen en Algemene voorwaarden

A. De klant stemt in om een basis vergoeding te betalen aan WFB-fotografie. Dit is een niet – terugbetaalbare vergoeding die de tijd en het talent van fotograaf, het gebruik van props en het creatief bewerken van foto’s omvat, zoals bepaald door de fotograaf. Bij deze basisvergoeding zijn geen digitale bestanden inbegrepen. Alle vergoedingen en producten zijn belastbaar voor de belastingdienst. De getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Na de sessie zullen de foto’s binnen 2 weken beschikbaar zijn voor bezichtiging (bij huwelijkfotografie wordt hier 4 – 6 weken in acht genomen). De fotogalerij zal 2 maanden online worden gepresenteerd en kunnen er producten worden gekocht.

B. Het kan voorkomen dat door ziekte of een bijzondere situatie een fotosessie niet kan plaatsvinden, dan kan de klant tenminste 24 uur voorafgaand aan de shoot, zonder kosten, de sessie opnieuw plannen. Indien de opdrachtgever niet tot 24 uur van tevoren aangeeft, of besluit om de shoot volledig te annuleren, wordt er 50% van de sessiekosten in rekening gebracht.

C. Na 6 maanden worden alle foto’s van de harde schijf (van de fotograaf) verwijderd, behalve als dat nodig is voor promotionele doeleinden. De fotograaf is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de digitale bestanden te wijten aan omstandigheden buiten de macht van de fotograaf.

D. Bestellingen worden niet verwerkt tot de volledige betaling is ontvangen. Indien de opdrachtgever een betalingsregeling heeft getroffen, zal de klant de geplaatste bestelling na de laatste betaling ontvangen.

E. De fotograaf is niet verantwoordelijk voor de schade van portretten na levering aan de klant, met inbegrip van schade veroorzaakt tijdens het transport door de post NL. De klant is zich ervan bewust dat de kleur verf in de foto’s / canvas kunnen vervagen of verkleuren na verloop van tijd als gevolg van de kwaliteit van kleurstoffen. WFB-fotografie ontbindt zich van enige aansprakelijkheid voor enige claims die helemaal gebaseerd zijn op vervagen of verkleuring als gevolg van deze veroudering.

F. Newborn sessies worden uitgevoerd bij de klant thuis. De sessies beginnen meestal om ongeveer 09:45 uur (Uiteraard mag het ook een middagsessie zijn). Wanneer een klant boekt bij WFB-fotografie geeft hij / zij de fotograaf volledige controle over de sessie, styling en artistieke bewerken van foto’s, dus als de klant specifieke sympathieën of antipathieën heeft, moeten deze van te voren worden besproken. Het doel van de fotograaf is, om alle klanten te voorzien van foto’s die zij graag willen. Haar editing workflow omvat het ophelderen, het verwijderen van de baby acne en prominente huidschilfers, het verminderen van roodheid en vergeling veroorzaakt door geelzucht, verzachtende huid te geven met een gladde textuur , en het verscherpen om details naar voren te brengen. Als een van de ouders hiertegen is, past dit niet in de stijl van de fotografe. Beter om dit van te voren te bespreken dan na de sessie als er geen restitutie is.

G. Beelden mogen niet worden gewijzigd op enigerlei wijze door de opdrachtgever (geen bijsnijden, zwart / wit conversie, filters, etc.). Klanten kunnen beter niet de hoge resolutie bestanden online plaatsen, en adviseert klanten Facebook’s “verbetering van de foto” functie uit te schakelen, voordat je een bericht plaats. anders zal Facebook de beeldkwaliteit sterk verstoren. WFB-fotografie behoudt zich het recht om beelden gemaakt onder dit contract te gebruiken voor reclame, publicatie of andere doeleinden. Negatieven en digitale bestanden blijven het exclusieve eigendom van WFB-fotografie.