Newborn fotoshoot


Je kindje is iets heel bijzonders en is maar heel even zo klein. Wat is er dan niet mooier om een dierbare herinnering van je kindje te laten maken en deze herinnering aan ze meegeven als ze volwassen zijn? Ik verzorg uw fotoshoot met heel veel zorg en geduld om zo dit mooie moment vast te leggen.

Wil je een fotoshoot boeken? Klik dan op dan op het reserveringsformulier onder het tabje newborn informatie.

Hoe gaat het verder in zijn werk:

Het beste is om je boeking op tijd te reserveren, dit om teleurstelling te voorkomen. Je kan al reserveren vanaf het 2e semester van je zwangerschap. Wanneer jullie baby(s) is/zijn geboren, bel of mail mij dan zo spoedig mogelijk om direct een afspraak te plannen. Deze vindt (bij voorkeur) plaats tussen dag 4 en 14 na de geboorte van jullie baby(s). In deze periode slapen baby’s nog veel en zijn nog erg flexibel. 


Newborn sessie basistarief * € 175,-
(Let op, deze sessie vergoeding dekt alleen de tijd en het talent van de fotograaf en alles wat nodig is voor een ​​succesvolle fotostudio) .
Deze kosten zijn exclusief prints en digitale foto’s  – ze zijn alleen voor de sessie

Reiskosten zijn inclusief binnen een straal van 15 km van postcode 7905. Daarbuiten 0,35 cent per km.

De kosten voor de fotoshoot en eventuele reiskosten moeten vooraf worden voldaan of op de dag zelf (pinnen is mogelijk) 

* Basistarief zit inbegrepen:

  • Reservering in mijn agenda;

  • Mijn tijd en creativiteit tijdens de fotoshoot, welke ca. 3 uur zal duren;

  • Gebruik van exclusieve props, zoals dekens, broekjes, mutsjes, mandjes etc…;

  • 5 tot 6 uur selecteren en individueel nabewerken van de foto’s;

  • Prachtig harmonicaboekje met 8 foto’s (9 x 9 cm) om mee te nemen of neer te zetten (als presentje van de fotografe);

  • Privé online fotogalerij (met watermerk) met 20 – 30 foto’s om evt. te delen met familie & vrienden (2 maanden online), en waar je de foto’s op je gemak kunt bekijken en nabestellen.


Uiteraard kunt u ook kiezen voor prachtige prints op de mooiste materialen in zowat elk formaat u wenst. Het afdrukken gebeurt in een professioneel vaklab. U bent dus verzekerd van een zeer goede kwaliteit! Voor meer informatie over fotoboeken, fotolijsten en al deze prachtige prints, kunt u contact opnemen via e-mail, telefoon, contactformulier of vraag ernaar tijdens/na de fotoshoot.

Mocht u nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar mail@wfb-fotografie.nl, via whatsApp 06-31519547 of​​​​​ neem contact op via mijn contactformulier op deze website. 

Ik plaats sommige foto’s op mijn website en/of Instagram. Mocht dit een probleem zijn, geef je dit duidelijk aan bij de boeking