Reservering Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsfotografie 

Je zwangerschap is een bijzondere en spannende periode in je leven. Er groeit een nieuw klein mensje in je buik. Koester deze tijd met een prachtige herinnering aan je zwangerschap met een fotoshoot waarin jij, je partner en je buik centraal staan.

Een zwangerschapsfotoshoot kan het best gepland worden in week 32 tot en met week 36 van de zwangerschap. In deze periode van je zwangerschap heb je een mooie ronde buik en voel je je nog comfortabel genoeg voor een fotosessie. Als je in verwachting bent van een meerling kun je beter eerder komen, zo rond week 25-30. Maak tijdig een afspraak om zeker te zijn van een plekje.

Van te voren bespreken we jouw wensen. Je kunt de fotoshoot alleen doen, maar je partner en/of kinderen zijn natuurlijk ook welkom om op de foto te komen!

Zwangerschapsfotoshoot 100,-

Hierbij zit inbegrepen:

  • Fotoshoot  van 1 – 1,5 uur bij mij in de studio of op locatie

  • 4 tot 5 uur selecteren en individueel nabewerken van de foto’s

  • 3 digitale foto’s in hoge resolutie te downloaden via Wetransfer

  • Keuze uit gebruik van diverse zwangerschapsjurken (Mii-Estilo)

  • Privé online fotogalerij met om evt. te delen met familie & vrienden (2 maanden online), waar je de foto’s op je gemak kunt bekijken en nabestellen

  • Digitaal compilatie filmpje van je foto’s

Bij een combinatie zwangerschap – newborn fotoshoot krijg je € 25,- korting op de totaalprijs

Van Buik tot Baby
Bij een van buik tot baby serie, doen we een aantal korte fotoshoots tijdens de zwangerschap, waaruit steeds 1 foto komt. Nadat je kindje geboren is doen we de laatste foto. Je ontvangt steeds 1 foto en na de laatste foto ontvang je de collage waarop zo mooi te zien is hoe je buik gegroeid is.
Deze serie kan je doen in je eentje, of samen met partner en/of kind (kosten voor deze serie zijn € 150,- inclusief 1 foto van elke maand en collage 

 

Reiskosten zijn inclusief binnen een straal van 15 km van postcode 7826 CP. Daarbuiten 0,28 cent per km.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor prachtige prints op de mooiste materialen in zowat elk formaat u wenst. Het afdrukken gebeurt in een professioneel vaklab. U bent dus verzekerd van een zeer goede kwaliteit! Voor meer informatie over fotoboeken, fotolijsten en al deze prachtige prints, kunt u contact opnemen via e-mail, telefoon, contactformulier of vraag ernaar tijdens/na de fotoshoot.


Een losse foto in hoge resolutie kost € 12,50,- per bestand.  

De kosten voor de fotoshoot en eventuele reiskosten moeten vooraf worden voldaan of op de dag zelf.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u een fotoshoot boeken, stuur een mail naar mail@wfb-fotografie.nl via mijn contactformulier op deze website. Uiteraard kan ik een fotosessie ook geheel op maat voor u maken.

Ik plaats sommige foto’s op mijn website en/of Facebook. Mocht dit een probleem zijn, geef je dit duidelijk aan bij de boeking.