Reservering Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsfotografie 

Je zwangerschap is een bijzondere en spannende periode in je leven. Er groeit een nieuw klein mensje in je buik. Koester deze tijd met een prachtige herinnering aan je zwangerschap met een fotoshoot waarin jij, je partner en je buik centraal staan.

Een zwangerschapsfotoshoot kan het best gepland worden in week 32 tot en met week 36 van de zwangerschap. In deze periode van je zwangerschap heb je een mooie ronde buik en voel je je nog comfortabel genoeg voor een fotosessie. Als je in verwachting bent van een meerling kun je beter eerder komen, zo rond week 25-30. Maak tijdig een afspraak om zeker te zijn van een plekje.

Van te voren bespreken we jouw wensen. Je kunt de fotoshoot alleen doen, maar je partner en/of kinderen zijn natuurlijk ook welkom om op de foto te komen!

Helaas ben ik niet meer in het bezit van een studio aan huis, maar met mijn mobiele studio kan ik gewoon bij je thuis de mooiste foto’s maken, alsof je in de studio bent geweest! 

Zwangerschapsfotoshoot basis 125,- (meer opties zie tab prijslijst)

Hierbij zit inbegrepen:

  • Fotoshoot  van 1 – 1,5 uur bij jou thuis of op locatie 

  • 4 tot 5 uur selecteren en individueel nabewerken van de foto’s

  • 1 foto afdruk 30 x 40 cm (gloss of mat)

  • Keuze uit gebruik van diverse zwangerschapsjurken 

  • Privé online fotogalerij (met watermerk) om evt. te delen met familie & vrienden (2 maanden online), waar je de foto’s op je gemak kunt bekijken en nabestellen

Reiskosten zijn inclusief binnen een straal van 15 km van postcode 7905. Daarbuiten 0,35 cent per km.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor prachtige prints op de mooiste materialen in zowat elk formaat u wenst. Het afdrukken gebeurt in een professioneel vaklab.
U bent dus verzekerd van een zeer goede kwaliteit! Voor meer informatie over fotoboeken, fotolijsten en al deze prachtige prints, kunt u contact opnemen via e-mail, telefoon, contactformulier of vraag ernaar tijdens/na de fotoshoot.

De kosten voor de fotoshoot en eventuele reiskosten moeten vooraf worden voldaan of op de dag zelf.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u een fotoshoot boeken, stuur een mail naar mail@wfb-fotografie.nl of stuur een whatsapp naar 06-31519547.
Uiteraard kan ik een fotosessie ook geheel op maat voor u maken.

Ik plaats sommige foto’s op mijn website en/of Instagram. Mocht dit een probleem zijn, geef je dit duidelijk aan bij de boeking.